Først og fremmest tusind tak for alle jeres pæne kommentarer omkring det sorte sjal. Jeg er rigtig glad for, jeg fik det færdigt. I bund og grund er det ikke særlig svært at strikke, da det er de samme mønsterpinde, der gentages igen og igen. Det er bare lige det her med at skulle kæmpe sig gennem en dårlig opskrift, indtil 10-øren falder, og man ser logikken. Og nej, Ulla – intet diagram….det kan vi med de matematiske hjerner ellers så godt lide, ikke?

Nu strikkes der strømper i friske forårsfarver. På billedet til venstre er det et par voksenstrømper i Opal Regnbue – de er til mig; jeg elsker bare den farvekombination. Ved siden af ligger et par pigesokker i Regia med bølgemønster på skaftet (skulle man mon prøve bølgerne på Regnbuen??),  og er (var) en fødselsdagsgave til Katrines bedste-veninde. På billedet til højre…oh-la-la…..der er pang på – det er de nye Opal Neon, og de er SÅ flotte. Jeg har to nøgler af den rødlige variant, og mon ikke Sofie skal belemres med en sommercardigan eller lign.

glade sokker 

Og man skulle tro, det er løgn, men jeg har sørme fået lidt gang i rokken igen. Jeg har meget, meget, meget længe været ved at spinde noget lyslilla merino, der skal bruges til en forårstrøje til Sofie magen til den gammelrosa, hun har haft, fra hun var spæd. Den har bare været et hit, så succesen må gentages. Garnet bliver mit februarbidrag til 12-projekter.

Sofie 6 mdr

Og apropos Sofie – så har hun allerede rundet sit første halve år og vejer 8,3 kg. Det er bare ikke til at fatte !! Der sker bare så meget på så kort tid. Hun er utrolig bevidst og sidder snart  uden støtte. Til gengæld kniber det gevaldigt med grøden….den kommer ud igen hurtigere, end vi kan stoppe den ind. Måske det er en fabrikationsfejl, så tungen er monteret omvendt…(og ja, nu lægger vi vasketøj sammen – igen).

Sofie er stadig et stort hit hos sine søskende, og der en daglig kamp om at få lov til at sidde med hende. Men hvad pokker gør man nu af hende, når man endelig har tilkæmpet sig "over-opsyns-retten", men man samtidig gerne vil blande sig i lillebrors puslespil…..Man kan jo ikke bare sætte hende i sofaen, for så er der sikkert en eller anden, der når at snuppe hende, inden man vender tilbage. Men problemer er jo til for at blive løst…..

Og når nu vi er ved børn, så kunne jeg altså godt en gang imellem tænke mig at kunne se ind i deres hjerner. Som forleden, hvor vi sad og spiste tarteletter med høns og asparges, og denne dialog fandt sted:

Jakob: Mor, vil du godt skære min mad ud?

Mig: Det kan du vist godt selv

Jakob: NARJJJ – for så går de bare i stykker

….det kan selvfølgelig også bare være, det er mig, der ikke helt har forstået formålet med at skære maden ud…..

I morgen er der strik-in hos Lise, så der går turen til Ørslev (og omegn, skulle jeg måske tilføje – der er en fast tradition for, jeg farer vild, når jeg skal til Lise……også når jeg skal til Lise, er måske det mest korrekte…jeg er kvaj til at finde rundt).

 

0 Responses to Forårsfarver med spræl i….

 1. Ulla says:

  Hehehehe, sød historie og lækre forårsfarver… Æææææævvvvv strikkediagrammer er en menneskeret, der skal meget til før jeg hopper ud i den slags uden diagram.
  Nå med god tur til Ørslev og omegn:clown:

 2. Hvor er hun altså lækker den lillesøster, jeg kan godt forstå de store gerne vil ha’ “over-opsyns-retten” på hende !! God tur til Lise…. måske du sku’ ha’ en GPS ??? Og så røg dit sorte sjal lige af listen over mulige bryllupssjaler til min kusine…. UDEN diagram går den slags overhovedet ikke !! Kh Susanne

 3. britt says:

  Diagram er klart det bedste!!
  Hun vokser hurtigt, den bette – og hvor er det godt med så mange søskende, der gerne vil holde.
  KH,
  Britt

 4. Linda says:

  Hun er da også bedårende – hey har du fundet din stolestrop?? Håber I havde en god dag på landet (og at du fandt hjem igen)….Ringede datteren monstro og spurgte til aftensmaden :biggrin: ?
  kh Linda

 5. Anita says:

  Hvor er hun bare skøn – hende Sofiemus :grin:
  Fantastisk lækker trøje – kan godt forstå du vil lave en til. Jeg er spændt på at se dit spinderesultat.

 6. Lola says:

  Det er altså nogle skønne børn du har – og kreative!
  Her fra sidelinjen kan man godt blive lidt imponeret – baby på ½ år, 4 store børn med alt hvad det indebærer af arbejde – OG så får du tid til at spinde!
  kh Lola

 7. Dorte says:

  Jeg er ret vild med dine sokker med bølger på skaftet – det ser godt ud !

  Kh Dorte

 8. Dorte says:

  Nu vil jeg altså også eje sådan et par flotte bølgesokker.
  Jeg mener at mønsteret går over 18 masker – slår du så 54 eller 72 masker op til et par voksensokker ? Jeg plejer at slå 60 masker op til sokker til mig selv ..på pind 2½.

  kh Dorte

 9. Dorte says:

  Nu har jeg tænkt videre og selv fundet en løsning på “problemet” : Jeg tilføjer da bare en maske eller to midt i hver mønsterrapport, så den bliver på 19 eller 20 masker i stedet for 18. Så passer maskeantallet …

  Kh Dorte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.