Vi nåede det….fastelavnstøjet – men det holdt hårdt. Næste år skal jeg altså i gang i bedre tid (eller i det mindste lade være med at blive syg), eller måske jeg bare skal bruge min overtalelsesevner og forklare lidt om genbrugets lyksagligheder.

                               Fastelavn 2007

Men her er årets kostumer:

Louise ville mægtig gerne være bi – hvorfor vides ikke, men ønsket var STORT, så so "bee" it, ha-ha. Dragten er kreeret af div. rester fra gemmerne, eneste nyindkøb er 1 m gul tyl, som tilmed var på tilbud hos Panduro for 9,95. Billedet er taget ud på eftermiddagen, men hun startede dagen med at være malet sort og gul i ansigtet også, og vingerne var ikke helt så trætte (de har været i flyverdragten !!).

Jakob har haft mange idéer til, hvad han kunne klædes ud som, men han nåede frem til, at han ville være sørøver ligesom sidste år – og det skulle han da have lov til (og py-ha tænkte moderen – der sparede jeg at sy en dragt).

Katrine ville være flamencodanser – mønster og stof er fra "Ingelise sy og strik" (note to self – GEM næste års fastelavnsnummer laaaangt væk fra børneøjne). Den er bestemt ikke noget sy-teknisk vidunder. Lynlåsen drillede, næsen løb, hovedet værkede….og så nåede jeg frem til, at det jo"bare" var fastelavnstøj, og så måtte det se ud, som det nu en gang så ud…..og jeg kan sagtens næsten abstrahere fra det….

I omegnen af Randers går en lille pige rundt i en lyserød variant af samme kjole; sjovt at se hvor forskellig den samme kjole kan virke, bare fordi farvevalget er anderledes. Som flamencodanser er den lidt mere "vampet"……Katrine vandt en præmie for sin udklædning, og det var lige sådan en succesoplevelse, den unge dame trængte til; hun har det ikke for nemt i skolen for tiden.

Og så kan selv flamencodansere for brug for lidt lektie-"hjælp" (hjælp ??). Sofie har nu nået en alder, hvor hun bare griber ud efter ALT, så man skal virkelig tænke over, hvad man placerer i hendes nærhed. En blyant i bevægelse er i hvert fald mere end fristende.

Her småsner det nu, men at kalde det en snestorm er en overdrivelse (indtil nu i hvert fald).

I næste indlæg tror jeg, jeg vil "underholde" om et sort sjal, hvor alt er gået galt undervejs…..

 

0 Responses to Fastelavnstøj – nu med indhold

 1. Mette says:

  Om jeg begriber, hvor du finder tid og energi til at sy dragter til dine børn….. Fine dragter! knus Mette

 2. Vivian says:

  Hatten af for at du overhovedet når noget som helst kreativt, havde det været mig havde jeg nok slæbt dem (den!) med i en forretning og givet frit valg….

  Det kan godt være du påtænker at underholde med et sort sjal (SORT Tina????) men mangler der ikke “noget”…????? (Indsæt selv flag! *G*)

  KH og tillykke igen
  Viv

 3. britt says:

  Så var det da alligevel bøvlet værd! Næste år må du forklare ungerne at man godt kan bruge en dragt mere end 1 gang…som bettemanden jo har forstået!

  Jo, Vivian – der mangler helt klart noget! Hip Hip hurra – Tina har haft fødselsdag!! Tilyyyyykkkkkkeeee!

  KH Britt

 4. Tina Ruus says:

  Vivian og Britt….i min alder reklamerer man da ikke med sin fødselsdag :biggrin:

 5. Linda says:

  Jamen tillykke med fødselsdagen Tina!! Og tillykke med præmien til Katrine. Det er bare alt bøvlet værd, når de kommer hjem som små skyer og har følt sig ovenpå hele dagen. Her ryger kagen på loftet et års tid, den kan snildt genbruges til næste år, hvor hun frekventerer en anden skole :o) Jeg kan rigtigt godt lide bien med de trætte vinger, og en sørøver, se det er en klassiker man altid kan vende tilbage til !
  kh Linda
  haha, dit kodeord er strik…..vælger du dem selv??

 6. Hatten af for din energi ! Og rigtig fine er de, er også vild med de trætte vinger :o) Tillykke med din fødselsdag – du er jo kun en bette pige endnu, så det kan du nemt reklamere med :o) Kh Susanne, som skal skrive STORT i kodefeltet…. du må da vist selv ha’ valgt dem !!

 7. Hanne says:

  er næsten glad for at de dage er ovre.. Godt gået.

  kh hanne s

 8. Marie-Louise says:

  Hvor er de bare skønne at se på- dine unger. Godt gået at du har overskuddet til at sy til dem- Hatten af for dig:-)
  Kh.
  Marie-Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.