blonde.jpg

Sådan her ser knap 3 1/2 m blondekant ud, set så’n lidt fra oven (er fotograferet et par mønsterrapporter før aflukning). Hele det lange stykke skal sys rundt om "kluden", der ligger ved siden af, og så skulle det gerne blive til et sjal.

Og ja – jeg ved godt, havenlågen ser lettere latterlig ud, men da vi flyttede ind her i efteråret, stod der en bred, utrimmet hæk. Den er nu klippet helt ned, og så håber vi på, den kommer igen.

En morgen, da vi stod op, var lågen åben. Da Louise (lige fyldt 5 år – vigtigt detalje) så det, udbrød hun temmelig indigneret: "Se, Far har glemt at lukke lågen"…..Det er da også noget værre sjusk ;o)

Tilbage til sjalet – det blev færdigt i god tid (host-host….ca. en time inden vi skulle af sted til fødselsdag), og min søster blev glad for det.

 

groent sjal.jpg

Her er det Katrine, der leger fotomodel. Farven snyder i øvrigt lidt (på sjalet altså, ikke på Katrine); det er slet ikke så vissengrønt "live".

Vi nåede sørme også at sætte frysner på det her sjal, der kunne matche de turkise strømper.

Nu gælder det den sidste junisok, og så kunne det være, jeg skulle tage en oprydder i strikkekurven…..

Jeg faldt i øvrigt over et godt strømpegarnstilbud i går – måske man skulle lade sig friste….

 

0 Responses to Færdig til tiden

 1. Mette says:

  Såd’n et sjal kan man da kun blive glad for! Ja, jeg morede mig lidt over havelågen, for jeg havde slet ikke lagt mærke til hækken……. k.h. Mette

 2. Britt says:

  Det er superflot det sjal – og sikke en udholdenhed – 3½ meter!! Jeg synes i øvrigt det er morsomt med dit fugleperspektivbillede – hvor havelågen – ja, den fik da en del opmærksomhed også fra min side – og hold den nu lukket – så man ikke kan komme ind *gggg*
  KH Britt
  PS – du har da vist slået strikketurboen til – jeg synes det går rasende stærkt!!!

 3. Mette says:

  ..tak for grinet, Britt! Jeg morede mig kosteligt over din bemærkning om, at havelågen skal være lukket!!!

 4. [...] Så fik Mette og jeg farvet garn – Mette øste ud af sin viden, og jeg sugede til mig. Vi flyttede udendørs i haven (og pingvinerne flyttede ind, for døren til stuen stod åben, da vi hele tiden skulle ind) for ikke at svine indendørs. Det med at svine klarede vi til gengæld fint udendørs, for jeg fjernede bare de gamle aviser, da vi var færdige og tænkte ikke på, der fløj fine korn af farvepulveret omkring. Men I kan tro, jeg kunne se dem næste dag, da de have fået lidt vand og efterfølgende var tørret  ind og ikke til at fjerne!! Vi har nu hvide havemøbler med bl.a. røde hunde……jo-jo, unika-møbler.Her ser I Mette i fuld gang med at forklare: "En balje med vand, der sådan er lidt varmt og så lidt eddike og en sjat opvaskemiddel……". Vi går virkelig frem efter den videnskabelige opskrift her. Som Mette ganske rigtigt skriver, så går vi ind for "Learning by doing" – eller er det nu "Try and error"?? (Til de af jer, der fik et billigt grin over min havelåge tidligere på sommeren – bemærk lige, hvor meget hækken er vokset !!).Nå, men vi fik farvet løs. Hele hytten stank, da vi skulle fiksere farven i mikroovnen, og da min kære mand kom hjem og satte thevand over – ja, så stjal vi da det til at røre farverne op i. Han foreslog, at vi flyttede det hele over i skuret næste gang, vi skal farve.Bagefter skal garnet selvfølgelig tørre, og derefter kommer det til at se således ud:Fra venstre ses bordeaux i 3 nuancer (nå ja, det kan godt være, vi heller ikke helt fik læst blandingsforholdet på farverne), bordeaux og grå nuancer (nærmest lilla), blå nuancer og til sidst pink. Der er indtil flere af bundter, der bestemt ikke ser ud, som jeg havde designet dem, men de kan absolut godt gå an. Her er et billede taget indendørs og med blitz.Mette var faktisk så fræk at insinuere, at jeg ikke kunne lade garnet være, selvom jeg har div. fødselsdags- og julegaveprojekter hængede over hovedet – har man hørt mage? Derfor viser jeg hende heller ikke det billede her:Et styks pinkmeleret hjemmefarvet strømpe str. 33 – sagt i al beskedenhed, synes jeg, den er s…..flot. Undskyldningen for at gå i gang med garnet alligevel er, at sokkerne kan bruges i ungernes pakkekalender….. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Klik på ordet for at høre det udtalt.